Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, son günlerde belediyeyi ağaç katliamı yapmakla suçlayan Ak Parti İlçe Teşkilatı'na bir hayli ilginç ve komik video ile cevap verdi. Hazırlanan videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Mandalı'nın bu cevabı vatandaşlardan büyük beğeni toplarken, "Başkan Vurdu Gol Oldu" yorumları yapıldı.

Kapaklı Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yeni Hükümet Konağı’nın yanıbaşındaki park alanı hakkında tartışma sürüyor. Tartışmada son olarak Ak Partililerin ‘mitomani’ hastalığı ile suçladığı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yeni bir video yayınlayarak Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı'na cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde yeni Hükümet Konağı’nın hemen yanındaki alanda bir basın açıklaması düzenleyen AKP'liler, Başkan Mandalı'yı ağaç katliamı yapmakla suçlamaya devam etmişlerdi.  Tartışmalı görüntülerle konuyu ulusal basına taşıyan AKP'lilere, Başkan Mandalı’nın vermiş olduğu videolu cevap izleyenleri gülümsetti. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’i Ti’ye alan Başkan Mandalı, ‘’Çıkar şu at gözlüklerini Salih’’ diye seslendi.

İDDİALARA CEVAP VERDİ

Yayınlanan videoda Ak Parti İlçe Başkanı’nı ‘mitomani’ olarak nitelendiren Başkan Mandalı, park alanlarından rant çıkmayacağını da dile getirdi. Ayrıca haberde kullanılan görüntülerin Bursa’da çekildiğine dikkat çeken Başkan Mandalı, videonun sonunda Ak Parti İlçe Başkanı’nın sesini kullanarak vatandaşları yapılması planlanan Termik Santral için kesilecek olan ağaçları korumaya davet etti