Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Play-out maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Kapaklısporlu futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Kapaklıspor, bir süredir Çorlu 1947 ile Tekirdağ’da oynanacak olan Play-out maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 19 Nisan 2018 Perşembe günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’na gerçekleştirdiği ziyaretinde futbolculara başarılar diledi.

‘’FUTBOLCULARIMIZ MAÇA HAZIR’’

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’ Futbolcularımızın moral ve motivasyonları oldukça yüksek ve maça hazırlar. 22 Nisan Pazar saat 15.00'da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Çorluspor 1947 ile oynayacaklara play-out maçına, İlçemizin Şampiyon takımı Kapaklı Sporumuzu desteklemek üzere tüm halkımızı davet ediyorum.’’ Dedi.

BAŞKAN'A BÜYÜK JEST

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Başkan Mandalı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca kulüp yönetimi tarafından Başkan Mandalı'ya 59 numaralı bir Kapaklıspor forması hediye edildi.