Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüm vatandaşların Kurban Bayramını kutlayan, Başkan Mandalı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri de Kurban Bayramımızdır.

‘’BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞE KATKI SAĞLAMAKTADIR’’

Kurban Bayramı ülkemiz ve milletimiz için önemini anlayarak ve dünyada yaşanan savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanları hatırlayarak, onların sıkıntılarını paylaşmaktır ve bu büyük önem arz etmektedir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, umutların canlandığı, komşu ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesi ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.

‘’İNANIYORUM Kİ GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIZ’’

Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis, niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. Bu vesileyle Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılarsak inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bir nevi Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

‘’HUZUR DOLU BİR BAYRAM DİLİYORUM’’

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşlılarımıza, yoksul ve düşkünlerimize sahip çıktığımız, aziz şehitlerimizi anarken aileleri ve çocuklarını unutmadığımız, kahraman gazilerimizin ve yetimlerimizin hayata tutunabilmeleri için yanlarında olduğumuz bir bayram yaşanması temennisiyle Rabbimden tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur dolu bir bayram diliyorum.”