Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak koltuğunu, Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencisi Deniz Başar’a devretti.

‘’23 NİSAN ÇOCUKLARIMIZIN GURURUDUR’’

Başkan Mandalı ve Küçük Başkan Başar eğitim ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kısa süre de olsa başkan olan Başar, birim müdürlerine talimatlar verirken günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’23 Nisan çocuklarımızın gururudur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayatlarını sürdürmeleri bizim en büyük isteğimizdir. Çocuklarımızı özgür düşünceli, bilgili ve yetenekli gençler olarak yetiştirmek vazifemizdir.’’ dedi.

KÜÇÜK BAŞKAN KÜLTÜR MERKEZİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Küçük Başkan Başar birim müdürlüklerini arayarak taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verdi. Müdürler küçük Başkan Başar’ın talimatlarını tek tek not aldı. Ardından Başkan Başar yapımı devam eden Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde inceledi.

‘’BU MAKAMLARI SİZ YÖNETECEKSİNİZ’’

 Başar’ın faaliyetlerinin ardından günün sonunda konuşan Başkan Mandalı, “ Sizler yarının belediye başkanları, milletvekilleri, valileri, kaymakamları, işadamları olacaksınız. Bu makamları sizler yöneteceksiniz. Siz çocuklar bizim yarınlarımızsınız, aydın geleceğimizsiniz, sizler için ne yapsak azdır. Kapaklı Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her zaman yanınızdayız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.’” ifadelerine yer verdi.

Makam ziyareti sonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına hediyeler verdi. Ziyaretçiler Başkan Mandalı’ya çiçek takdim etti.