Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında kurulan iftar sofraları ve Ramazan eğlenceleri bu yıl da vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi tarafından her hafta farklı mahallelelerde kurulan iftar sofraları ve Ramazan eğlenceleri, bu hafta Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşları ağırladı. Kurulan iftar sofralarında birlikte oruç açan vatandaşlar, düzenlenen Ramazan eğlenceleri ile eğlenerek Ramazan ruhunu mahallelerinde yaşadılar. 

‘’NİCE RAMAZANLAR DİLİYORUM’’

Karlı, Bahçeağıl ve Atatürk Mahalleleri’nde kurulan iftar sofralarında vatandaşlar ile bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı konuşmasında, '' Mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımız ile sizlere misafir oluyor ve iftar sofralarımızı paylaşıyoruz. Ramazanın bereketini ve huzurunu sizlerle beraber yaşamaktan mutluyuz. Ramazan’ın iki haftasını da geride bıraktık Rabbim gerisine sağlık, sıhhat, huzur, barış içerisinde eriştirmeyi nasip eylesin. Biliyorsunuz ki bu aylar son derece önemli aylar. Bu aylarda ekeceğimizi inşallah biçeceğiz. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben eşinizle dostunuzla ve ailenizle daha nice nice Ramazanlara diyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum. '' dedi.