Kapaklı’nın tanınan iş adamlarından Bilal Acar, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü nedeniyle yaptığı yeni projesinde Atatürk’ün slüetine yer verdi. Büyük takdir toplayan silüet, özel ışıklandırma ve efektleriyle görenlerin beğenisini topladı.

Kapaklı’daki inşaat sektöründe yaptığı projelerle adından sıkça bahsettiren Enes Acar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Acar, takdir toplayan bir projeye imza attı. Atatürk’ün vefatının 80. Yılı vesilesiyle yapımı tamamlanan yeni binasına Atatürk Silüeti ekleyen Acar, ‘’Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere miras bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, yaptığımız yeni bina projemizde ölümsüzleştirmek istedik. Atamızın silüeti, projemize değer ve şeref katıyor. Kendisini saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.’’ dedi. 

‘’KAPAKLI’YA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Aslen Samsunlu olduğu için, silüette Atatürk’ün Samsun’a çıkış tarihinin de bulunduğunu belirten Acar, Kapaklı’nın da ikinci memleketi olduğunu dile getirdi. Proje için özel ışıklandırma kullanıldığını ve diğer binalarında da böyle anlamlı detaylara yer vereceğini dile getiren iş adamı Bilal Acar, ‘’İçinde bulunduğumuz sektör dolayısıyla Atamızı anmanın en iyi yolunun bu olduğunu düşündüm. Bugün 3 tarafı denizlerle çevrili bu cennet vatanın her karışında rahatça yaşayabiliyorsak, bu Atatürk’ün, silah arkadaşlarının ve bu vatan uğruna toprağa düşmüş şehitlerimizin sayesindedir. Biz her kökenden vatandaşlarımız ile biriz, beraberiz. Kapaklı halkına projeme göstermiş oldukları ilgi için ayrıca teşekkür ederim. Burası da benim ikinci memleketim, Kapaklı’ya değer katmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.