Kapaklı Belediyesi, 13 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlik çerçevesinde annesine olan sevgisini en güzel kompozisyon ile anlatan kişi, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Kapaklı Belediyesi, 13 Mayıs Anneler Günü için güzel bir yarışmaya imza attı. Kapaklı’da ikamet eden vatandaşlar arasında düzenlenen yarışmada, “İyi ki benim annem çünkü…” cümlesini tamamlayarak annesine olan sevgisini en güzel şekilde yazan kişi sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Yazının yanı sıra katılımcıların annesi ile bir öz çekim (selfie) fotoğrafını da göndermesi gerekiyor.

İŞTE KATILIM ŞARTLARI

Yarışmanın katışım şartları ise şu şekilde; Kapaklı’da ikamet etmek, fotoğrafları isim soy isim ve iletişim numarası ile göndermek, fotoğrafların öz çekim (selfie) olması, “İyi ki benim annem çünkü …” cümlesinin en uygun şekilde tamamlanması, fotoğrafların net ve belirgin olması.

SON TARİH 11 MAYIS

Şartlara uyan vatandaşlar, fotoğraf ve yazılarını 0 530 955 64 63 numaralı belediye whatsapp hattına veya sosyal medya hesaplarına mesaj olarak gönderebilecekler. Yarışmanın son katılım tarihi ise 11 Mayıs 2018 Perşembe.