Kapaklı’da yeni bir lezzet durağı olan Hatay Anadolu Sofrası, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

İşletmeciliğini Talip Dursun, Aydın Gündüz ve Savaş Önder’in yaptığı, Hatay sofrasından eşsiz lezzetlerin sunulduğu Anadolu Hatay Sofrası, Pazar günü saat 14:00’te düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Düzenlenen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Siyasi Parti ve STK temsilcileri, İş adamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Mehteran takımının da sahne aldığı açılış töreninde Mevlana Camii İmamı Uğur Rendeci tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Ulu Camii İmamı Yakup Temel eşliğinde edilen duanın ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

“KAPAKLI GÖÇ ALMAYA DEVAM EDİYOR”

Açılışta konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, işletmenin Kapaklı’ya ve işletme sahiplerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti. Kapaklı’nın hızla göç almaya devam ettiğini belirten Başkan Mandalı, “81 ilden göç eden vatandaşlarımız ile birlikte Ulu Önder Atatürk ‘ün göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda bir ve beraber yaşamaya devam ediyoruz.” Dedi.

“FAYDALI HER İŞE DESTEK VERECEĞİZ”

Törende konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ise konuşmasında, “Kapaklı’ya kim faydalı bir iş yapıyorsa yanında olacağız. Kim kötü iş yapıyorsa hep birlikte karşı olacağız” dedi. Kaymakam Yüzer, işletmenin hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Kaymakam yüzer ve protokol tarafından kurdele eksimi yapılarak açılış gerçekleştirildi. Mehteran gösterisinin ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.