Samsun Alaçamlılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında Afrin'de kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimiz ve Şehitlerimiz için dualar edildi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kongrede güven tazeleyen Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Muhterem Büyükkeskin, dernek üyeleriyle kahvaltı sofrasında buluştu. 25 Şubat 2018 Pazar günü saat 10:00’da Samsun Alaçamlılar Dernek Lokali’nde düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Aktürk, Akın Yılmaz ve çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi.

AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN DUA OKUNDU

Düzenlenen kahvaltı programına Mevlana Camii Müezzini Hasan Aydoğdu, Sivrioğlu Camii Müezzini Mehmet Keskin, İrfan Demir, Ali Musluk ve Yakup Temel tarafından Kur’an-ı Kelim Tilaveti okunması ile başlandı. Okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından Afrin’deki kahraman Mehmetçiklerimiz, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua edildi.

‘’DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ’’

Okunan duaların ardından Samsun Alaçamlılar Dernek Başkanı Muhterem Büyükkeskin bir konuşma yaptı. Büyükkeskin, ‘’Hem üyelerimize teşekkür, hem de Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için düzenlediğimiz bu kahvaltı programına katılım gösterdiğiniz için tüm üyelerimiz ve esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Biz Alaçamlılar olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanındayız. Allah ordumuza ve devletimize güç versin, dualarımızı kabul etsin.’’ Dedi.