Kapaklı Samsun Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği iftar programında dernek üyelerini ağırladı.

3 Haziran 2018 Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi’ndeki dernek lokalinin önünde düzenlenen iftar programında 800 kişi bir arada iftar yaptı. Düzenlenen iftar programına Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

İFTAR DUASI YAPILDI

Düzenlenen iftar programında Mevlana Cami Müezzini Hasan Aydoğdu, Arif Çelik, İrfan Demir ve  İsmet Aktürk tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. Kuran_ı Kerim tilavetinin ardından dualar edilerek hep birlikte oruçlar açıldı.

‘’RAMAZAN AYI BİZLERE HUZUR GETİRSİN’’

Düzenlenen program dolayısıyla konuşan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhterem Büyükkeskin, ‘’Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz iftar programımızda dernek üyelerimiz ile bir araya geldik. Ramazan ayının hepimize bolluk, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Ayrıca ülkemizin şu içinde bulunduğu zorlu süreçte rabbim devletimizin yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa, dertlilerimize deva dilerim. Bayramınızı da şimdiden kutlarım, Allah soframıza iştirak eden tüm dostlarımızdan razı olsun.’’ dedi.