Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adaylığı için ilk aday adaylığı başvurusu Ak Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz’den geldi. İlçe binasında başvurusunu yapan ve açıklamalarda bulunan Karadeniz, ‘’ Kapaklı içinde bulunduğu bu durumu hak etmiyor. Bütün bu nedenlerden dolayı Kapaklı, Ak bir irade bekliyor, ak bir belediyecilik bekliyor.’’ dedi.

Ak Parti’de aday adaylığı başvuru süreci başlamasının ardından ilk atak Ömer Karadeniz’den geldi. Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği Muhtarlar Günü yemeğinde Kapaklı’da potansiyel aday olduğunu dile getiren Karadeniz, 10 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’nda düzenlediği basın açıklamasıyla Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.Gerçekleştirilen basın açıklamasına Ak Parti Kapaklı İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

‘’ULU ÖNDERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM’’

Aday adaylığı başvurusunu teslim eden Karadeniz, ardından adaylığı ile ilgili basın mensuplarına ve partililere açıklamada bulundu. 10 Kasım’da gerçekleşen başvurusu nedeniyle sözlerine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünü anarak başlayan Karadeniz, ‘’10 Kasım münasebetiyle sözlerime Cumhuriyetin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak başlamak istiyorum. Ulu Önderimizi ölümünün yıldönümünde saygıyla ve rahmetle anıyorum.’’ dedi. Ardından başvurusunun hayırlı olmasını dileyen Karadeniz, ‘’Bugün yeni bir gündür. Şuandan itibaren yerel seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Bu sürecin Kapaklımıza, halkımıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’DURUM İÇLER ACISI’’

Açıklamasında yerel yönetime yüklenen Ömer Karadeniz, ‘’Kapaklı, 3 dönemdir plansız, projesiz ve vizyonsuz bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmektedir. Bu anlayış Kapaklı’nın ufkunu daraltmış, geleceğini karartmıştır. Kapaklı güzel ülkemizin yedi coğrafi bölgesinden gelen insanların kardeşçe bir arada yaşadığı bir ilçemizdir. Kapaklı, nüfus bakımından birçok ilimizden büyük olmasına rağmen maalesef alt ve üstyapı yetersizlikleri nedeniyle şehir görüntüsünden çok uzak, köylerden daha geri bir durumdadır. Kapaklı’nın durumu içler acısıdır. ‘’ sözlerini kaydetti.

‘’KAPAKLI AK BİR İRADE BEKLİYOR’’

Kapaklı’nın birçok eksiği bulunduğunu ifade eden Karadeniz, şunları söyledi; ‘’Kapaklı Belediyecilik noktasında adeta bir yokluk ülkesidir. Kapaklı’da ulaşım yok, yol yok, spor tesisi yok, sosyal tesisler yok, yeşil alan yok, park yok, bahçe yok, parka alanı yok, vatandaşın rahatlıkla gezip dolaşacağı yollar ve caddeler yok. Kapaklı’nın bir çarşısı veya meydanı da yok. Kapaklı içinde bulunduğu bu durumu hak etmiyor. Bütün bu nedenlerden dolayı Kapaklı, ak bir irade bekliyor, ak bir belediyecilik bekliyor.’’

‘’İNANIYORUZ BAŞARACAĞIZ’’

31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’nden ümitli olduğunu dile getiren Karadeniz, ‘’Şartlar ne olursa olsun bu dönem Kapaklı Belediyesi’ne Ak Parti bayrağını dikeceğiz. Bunun için ümitvarım bu yüzden Belediye Başkanlığı’na talibim. Sizler de hiçbir zaman ümitsiz olmayın, inanmak başarmanın yarısıdır. İnanıyoruz, başaracağız.’’ dedi.

‘’BEN KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM’’

Karadeniz, açıklamasını şu ifadelerle noktaladı; ‘’Belediye Başkanlığı’na talip olurken şahsi hırslarımızı tatmin etmek; makam, mevki kapmak için değil, Kapaklı’ya hizmetkar olmak için yola çıktık. Millete hizmetkar olmak bizim için payelerin en yükseğidir. Siyasetteki amacımız hizmet, beklentimiz ise hakkın ve halkın rızasıdır. Bu göreve talip olduğumdan dolayı hiç kimsenin endişe duymasına ve kaygılanmasına gerek yoktur. Toplumun hiçbir kesimiyle, hiçbir zümreyle, hiçbir meslek grubuyla bir kavgam olmadı, olamaz. Ben kimsenin adamı değilim. Hiçbir grubun, hiçbir zümrenin, hiçbir bölgenin adamı olmadım, olmayacağım. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağım. Bütün Kapaklı halkının hizmetkarı olacağım.’