7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem milletvekilliği için takvim gün geçtikçe yaklaşırken, tüm partilerde aday adayları başvurularını yapmaya başladılar.

İlçemizde de şuana kadar kamuoyuna aday adaylıklarını açıklayan 4 isim var. Ak Parti’den Ömer Karadeniz, R. Tahir Eke ve Gökhan Alphan aday adaylıklarını açıklayan isimler arasında yer alırken, CHP’de ise sadece bir isim aday adaylığını açıkladı. Belediye başkanı İrfan Mandalı’nın kızı Arzu Mandalı Sucu CHP’den aday adaylığını açıklayarak yarışta bende varım dedi.

Arzu Mandalı Sucu’nun kaderini 8 Mart’ta yapılacak olan ön seçim belirleyecekken, Ak Parti’de ise adayların durumu yapılan temayül, kamuoyu yoklamaları ve anket çalışmaları sonrası genel merkezin kararıyla belirlenecek.

İlçemizde şuana kadar aday adaylığını açıklayan 4 isminde iyi niyetlerinden, samimiyetlerinden şüphemiz yok. Hangi partiden olursa olsun çiçeği burnunda yeni ilçemiz Kapaklımızın diğer ilçelerden daha çok ihtiyacı var Ankara’da Kapaklı için çalışan, koşan, proje üreten, sorunları dile getirip istediğini koparıp alan bir vekile, bir temsilciye.

Bu yüzdendir ki Kapaklı’da yaşayan herkese 2015 genel seçimleri öncesi büyük bir iş düşüyor. Kapaklı’nın ihtiyaçları ve Ankara’da en azından bir vekil ile temsil edilmesi gerekliliği yüksek sesle dile getirilmeli, Yıllardır ilçemizi ve bölgemizi her genel seçimde göz ardı edenlere Kapaklı’nın ne denli büyük bir ilçe olduğu ve büyük bir potansiyele sahip olduğu gösterilmeli. Kapaklı’yı her seçimde çantada keklik görenler adayların sıralamasını yaparken bir daha düşünmeli.

Önce Kapaklı halkı üstüne düşen görevi yapmalı ve seçilebilecek sıralarda bir adayı kazanmalı. Bunun içindir ki Kapaklı bir olmalı, birlikte olmalı ve mutlaka meclise bir vekil göndermeli.
Çünkü, Kapaklı yatırıma, hizmete aç. Kapaklı yıllardır hızlı göçün vermiş olduğu sorunlarla boğuşuyor. Sosyal hayat yok. Çarpık şehirleşme almış başını gidiyor. İlçemizde yaşan binlerce gencin vakit geçireceği alanları oluşturabilecek hiçbir yatırım yok.

Kapaklımızın kabuğundan sıyrılması için, daha yaşanabilir bir ŞEHİR olması için, sorunlarını daha hızlı çözebilen Kapaklı için mutlaka mecliste bir temsilcimiz olmalı.

Tercihlerini belirlerken Kapaklı halkını önce Kapaklılıdan yana olmaya ve ilçemizin menfaatleri için Kapaklı’dan bir vekil adayı çıkartmaya davet ediyorum.

Sözlerimize son verirken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin öncelikle ilçemiz için, ilimiz için ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Milletin vekili olmak için yola çıkan tüm aday adaylarına başarılar dilerim.