Son köşe yazımda Kapaklı’da muhalefette olan Ak Parti’li !!! Arkadaşlarımıza “Niye Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı Eleştirmiyorsun?” sorusunu bizlere sorma gafleti içerisinde olduklarını hatırlatmıştım.  Kapaklı’da Ak Parti içerisinde muhalefet yapan bir Meclis Üyesi, İlçe Başkanı veya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi gördünüz mü? Sorusunu yönelterek yazıma devam etmiş, Ak Parti’nin Kapaklı’da yaşadığı sorunları dile getirmiştim.

Bu son köşe yazıma Ak Parti’nin Vasıfsız İlçe başkanı Salih Bezgin, Sosyal medya hesabından cevap vererek, önceki yazımda da belirttiğim gibi kendi hatalarını düzeltmek yerine, bizleri bu kez Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN düşmanı ilan etmiş. Ve utanmadan yine bize sormuş Kapaklı’da onca sorun varken, Neden bizi eleştiriyorsun? Bizde soruyoruz madem bu kadar sorunların olduğunun farkındasın neden sesin soluğun çıkmıyor? Niye Ak Parti İlçe Başkanı olarak muhalefet yapamıyorsun? Yoksa bu sorunların yaşanmasına neden olanlardan birisi de sen misin?

Birde utanmadan bizlere iftira atıyor, hedef saptırıyor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ismini kullanarak kendini kurtarmaya çalışıyor. Neymiş Recep Tayyip Erdoğan’ın resminden rahatsızmışız, Erdoğan düşmanıymışız. Buna kargalar bile güler. 'Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır.'  Para toplamaya çalıştınız, dava adamıyız diyen başta siz ve yönetiminiz bir çoğu elini cebine atamadı, davası için 3-5 kuruş harcayamadı. 2 kez vinç geldi teşkilatın önüne REİS’in fotoğraflarını sökmek için. Onu bile beceremediniz, resmi sökmeye çalışırken camı çatlattınız. Son günlere kadar o cam çatlak, REİS’in resmide yarıya kadar sökülmüş halde duruyordu. Teşkilat başkanı Mehmet Aymak’ın çabalarıyla Belediye meclis üyesi Akın Yılmaz’ın katkılarıyla bazı resimler değiştirildi. Bazıları ise hala duruyor. SPONSOR ARANIYOR!!! Gurur duyduğunuz için REİS’in fotoğrafları asılıymış. YALAN!! cümle alem biliyor. BECERİKSİZSİNİZ!!!

Çıkıp diyemiyorsun ki biz bu işi beceremedik. Davaya sahip çıkamadık. Teşkilatın cephe giydirmesini dahi yenileyemedik. Şimdi utanmadan bir ilçe başkanına yakışmayan bir üslupla bizlere çamur atıyorsunuz. Defalarca söyledik sizin çapınız bizim gazeteciliğimizi eleştirmeye yetmez. Eğer eleştirmek istiyorsanız yanınızda gazeteci diye gezdirdiklerinize bir bakın, dönün ondan sonra bize dil uzatmaya kalkışın.

sponsor-aymak sponsor-aymak1