Proje Haberleri

proje haberleri ve güncel proje gelişmeleri, proje ile ilgili tüm video, proje fotoğrafları ve proje haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’da Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Siyaset Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, projelerini tanıtacak.

Eğitim Haberleri

Şehit Songül Yakut Anaokulu tarafından öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemek amacıyla “Eğitimde İyi Örnekler Projesi” düzenlendi.

Tekirdağ Haberleri

Mera Islah Projesi kapsamında önceki gün Hayrabolu’nun Kandamış, Dambaslar, Delibedir, Kurtdere ve Karabürçek Mahallelerinde üreticilere gübre dağıtıldı.

Eğitim Haberleri

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu’nda öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla “Arkadaşım Kitabın Sesi” projesi hayata geçirildi.

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Belediye Başkanı Vahap Akay, Arıcı Ailesi’ni ziyaret etti.

Çerkezköy Haberleri

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “İklim Değişikliğine Uyum Hibe Programı” kapsamında 1000’in üzerinde proje içerisinden seçilen 29...

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ve Saray’da yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Çorlu Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ, yenilenebilir enerji kaynaklı elektrik üretiyor. Bu kapsamda Çorlu’da hayata geçirilen güneş enerji santralleri...

Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İbni Sina İlkokulu öğrencileri, ÇEDES projesi kapsamında Ağrı Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’ndaki öğrencilere kendi ördükleri atkıları gönderdi.

Tekirdağ Haberleri

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Soytürk, “İlimizde toplam 346 projenin bulunduğu görülmektedir....

Süleymanpaşa Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan, Süleymanpaşa Altınova Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutu 1. Etap Temel Atma Töreni gerçekleşti.