Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Gündem Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla eş zamanlı basın açıklaması yayımlandı.

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy İş Kadınları Platformu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle girişimci kadınlarla buluşma gecesi düzenlendi.

Gündem Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programında öğretmenler ile bir araya geldi.

Kapaklı Haberleri

Türk Metal Sendikası’nın ilkini 1995 yılında gerçekleştirdiği Kadın İşçiler Büyük Kurultayı bu yıl 29. kez toplanacak.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince kasten yaralama suçundan 4 yıl 8 ay 7 gün kesinleşmiş cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Spor Haberleri

Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı, Eskişehir’de devam eden Play-Off maçlarının 3. karşılaşmasında Aksaray 1989 Kadın Voleybol takımını 3-0 mağlup etti.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde aralarında husumet bulunan kişiyi silahla vurarak öldüren kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çerkezköy Haberleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Komitesi 5. Olağan Toplantısı gerçekleştirdi.

Eğitim Haberleri

Kadın Çalışmaları Atölyesi ile Çocuk Etkinlikleri Grubu katılımcılarına katılım belgeleri takdim edildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen bir kadın, kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi tarafından atölyelerde yapılan ve Canbazlar Caddesi’ne yerleştirilen ahşap stantlarda kadın kursiyerlerin kurslarda ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerin...

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy İş Kadınları Platformu Hampton by Hilton Hotel’de akşam yemeği düzenledi.