Voleybol Haberleri

Voleybol haberleri ve güncel Voleybol gelişmeleri, Voleybol ile ilgili tüm video, Voleybol fotoğrafları ve Voleybol haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Spor Haberleri

Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı, Eskişehir’de devam eden Play-Off maçlarının 3. karşılaşmasında Aksaray 1989 Kadın Voleybol takımını 3-0 mağlup etti.

Spor Haberleri

İzmir’de gerçekleştirilen Voleybol Küçük Erkekler Bölge Finalinde Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu şampiyon oldu.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımını ziyaret etti.

Spor Haberleri

Kapaklı Sitespor, grubun son maçında Çorlu Belediyespor'u 3-0 ile geçti ve Play Off mücadelelere namağlup olarak katılma hakkı kazandı.

Spor Haberleri

Kapaklı Sitespor, sezonun ilk yarısını Aras Kargo Spor Kulübünde geçiren Dilan Toğrul’u kadrosuna kattı.

Spor Haberleri

Kapaklı Sitespor, geçtiğimiz sezonu Göztepe’de geçiren Nazlı Alkan’ı kadrosuna kattı.

Spor Haberleri

TVF Kadınlar 2. Lig 4.Grup’ta mücadele eden Kapaklı Sitespor, evinde Silivri Çağrıbeyspor’u 3-0 yendi.

Spor Haberleri

TVF Kadınlar 2. Lig'de mücadelesini sürdüren Kapaklı Sitespor, evinde Yeşil Bayramiç Spor’u 3-1 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.

Kapaklı Haberleri

2023-2024 sezonunda, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklıspor Futbol takımı ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor Basketbol takımlarına destek...

Gündem Haberleri

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2.Lig’de mücadele eden Kapaklı Sitespor Kadın Voleybol Takımı’nda yaşanan ayrılıklar merak uyandırdı.

Spor Haberleri

Kapaklı Sitespor’da görevine son verilen Başantrenör Alper Kemal Kaygusuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulübe veda etti.

Spor Haberleri

Kapaklı Sitespor'da başantrenör Alper Kemal Kaygusuz ile yolların ayrılmasının ardından iki oyuncu ve üç teknik ekip sorumlusuyla daha yollar ayrıldı.