Vize Haberleri

Vize haberleri ve güncel Vize gelişmeleri, Vize ile ilgili tüm video, Vize fotoğrafları ve Vize haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

Tekirdağ Haberleri

Vize İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından küçükbaş hayvanlar brusella hastalığına karşı aşılanıyor.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin yüksek kesimlerimde etkili olan kar yağışıyla beraber Mahya Tepe’de kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaştı.

Eğitim Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında, personele temel ilk yardım eğitimi verildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Vize ilçesinde aracında ’çakar’ tespit edilen sürücüye 6 bin 439 lira idari para cezası uygulandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kömürköy’de bulunan bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş Haberleri

Vize’de emniyet ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetiminde 75 araç sürücüsüne ceza uygulanırken, 9 araç trafikten men edildi.

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı tarafından "rüşvet ve usulsüzlük” iddiaları nedeniyle Kıyıköy Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ender Sevinç, “cinsel taciz" ve "cinsel saldırı"...

Spor Haberleri

Kırklareli İlinin Vize ilçesine bağlı Kömürköylü Duru Coşkun, Dünya Okçuluk Şampiyonası 15 Yaş Altı Klasik Yay Kadınlar Kategorisinde Dünya Şampiyonu...

Kapaklı Haberleri

Vize Soğucak Köyü Dayanışma, Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği tarafından 3. Tavla Turnuvası düzenlendi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Akıncılar köyünde meydana gelen trafik kazasına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye aracı kaza yaptı.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından zeytinyağı ürünlerini depolayan ve satışı yapan işletmeler denetlendi.