Polis Haberleri

Polis haberleri ve güncel Polis gelişmeleri, Polis ile ilgili tüm video, Polis fotoğrafları ve Polis haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Yaşam Haberleri

Özel güvenlikten polis ve jandarmamıza onlar zorlu sahalarda tek bir amaç için çalışıyor, güvenliği sağlamak.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde polis ekipleri tarafından 6 farklı adrese düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Gümrük Muhafaza Ekiplerinin Tekirdağ’da kaçakçılık ile mücadelesinde milyonlarca liralık kamu zararı ortaya çıkarılırken yüz binlerce malzeme ve kilolarca tütün ele...

Asayiş Haberleri

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da park halindeki kamyonete çarpan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da inşatta çalışan işçiler arasında çıkan kavga sonucunda 1 kişi bıçakla yaralandı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

3. Sayfa Haberleri

Edirne’de komiser eski eşi tarafından öldürülen polis memuru Sevda Kuş, Tekirdağ’da son yolculuğuna uğurlandı.

Asayiş Haberleri

Çorlu’da masaj salonlarına polisin düzenlediği operasyonda 12 şüpheli ve fuhuş yaptığı değerlendirilen 25 kadın yakalandı.

Asayiş Haberleri

GBT uygulaması gerçekleştiren polislere ateş açan şüpheli 2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de ve çevre ilçelerde yabancı uyruklu kadınları kullanarak fuhşa aracılık ettiği tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da polis ekipleri tarafından çamlık alanda bulunan iki şüpheli şahsın üst aramasında uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kapaklı’da polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan aracın içerisinde yapılan arama sonucunda uyuşturucu madde ele geçirildi.