Meclis Haberleri

Meclis haberleri ve güncel Meclis gelişmeleri, Meclis ile ilgili tüm video, Meclis fotoğrafları ve Meclis haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi’nin 2019-2024 Dönemi son toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirilen oturum ile tamamlandı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Olağan Toplantısı 1 Mart Cuma günü saat 14.30’da Atatürk kültür Merkezi’nde yapılacak.

Siyaset Haberleri

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının listesi belli oldu.

Siyaset Haberleri

DEVA Partisi Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Listesi açıklandı.

Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının listesi belli oldu.

Siyaset Haberleri

İYİ Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının listesi belli oldu.

Siyaset Haberleri

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Rafet Öztürk, Çamlık Sosyal Tesisi’nde kahvaltı programı düzenledi.

Siyaset Haberleri

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Yakup Özer, Kapaklı Çamlık Sosyal Tesisi’nde kahvaltı programı düzenledi.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirilen 2024 yılı Şubat ayı toplantısı ikinci oturum ile tamamlandı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı bugün saat 14.00’te Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapıldı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Başkanlığında gerçekleştirecek.

Ergene Haberleri

Ergene Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan toplantısında, Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan 12 Mehmetçiğin adını yaşatmak için Karamehmet Mahallesi'nde yapımı...