Malkara Haberleri

Malkara haberleri ve güncel Malkara gelişmeleri, Malkara ile ilgili tüm video, Malkara fotoğrafları ve Malkara haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Malkara’da bulunan bir evde yaptığı aramada 200 litre kaçak alkol ele geçirdi.

Eğitim Haberleri

Tekirdağ’da düzenlenen "Hayvancılık Desteklemeleri Uygulamaları Sürü Yöneticisi (Çoban) İstihdamı Desteği" kursunda başarılı olan çobanlar sertifika aldı.

Siyaset Haberleri

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Malkara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekirdağ Haberleri

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, yapımı tamamlanan Çerkezköy, Muratlı, Malkara ile Sağlamtaş ve Karacakılavuz mahallerindeki futbol sahalarının çevre düzenlemesi...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde mahalle muhtarının kullandığı kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Kaza’da motosiklet sürücüsü yaralandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir araçtaki aramada tarihi eser niteliğindeki objeler ve kaçak kazıda kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Malkara Haberleri

Malkara Belediyesi, Malkara Belde Kent A.Ş. şirketi bünyesinde hizmet veren sürekli işçilerin maaşlarına yüzde 120 zam yaptı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin evinde yaptıkları aramada uyuşturucu madde ele geçirdi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada, kontrolden çıkan tırın dorsesi devrildi.

Gündem Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ’da etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, yaralanmalı bir trafik kazasına müdahale eden trafik polisine sözlü ve fiziksel şiddet uygulayan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malkara Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara’da yapımı tamamlanan Sağlamtaş Düğün Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.