Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma günleri olduğunu belirten Vali Ceylan, “Kurban Bayramı dayanışmanın, bölüşmenin, paylaşmanın, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Millet olarak, İslam dünyası olarak bir Kurban Bayramı sevincini birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızın coşkulu bayram sevincini paylaşıyor, en kalbi duygularımla bayramlarını kutluyorum” dedi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

Birliğe, kardeşliğe, dirliğe paylaşmaya, çok ihtiyacımız olan şu zamanda yaklaşan Kurban Bayramının tüm bunları pekiştireceğine ve daha da artıracağına sonsuz bir inanç taşıyorum.

İdrak edeceğimiz Kurban Bayramı vesilesiyle tüm vatandaşlarımızın çevrelerindeki ihtiyaç sahipleriyle, komşularıyla, şehit yakınları ve gazilerimizle sarsılmaz bir dayanışma içinde olmalarını istirham ediyorum.

Bayram tatili sebebiyle çeşitli vasıtalarla yola çıkan tüm vatandaşlarımıza trafik kurallarına uymalarını, dikkat ve temkini elden bırakmamalarını tavsiye ediyor. Sağ salim yakınlarına kavuşmalarını diliyorum.

Bu vesile ile kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, Gazilerimizi minnetle, Milletimizi, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisiyle saygı ve muhabbetle selamlıyorum.