Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in sosyal medya hesabında paylaşmış olduğu ilginç fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan paylaşım oldu.

KİMİ TEPKİ GÖSTERDİ, KİMİSİ İSE ÇOK BEĞENDİ

Turuncu renkte kocaman bir gözlükle vermiş olduğu fotoğraf karesini sosyal medya hesabında paylaşan Salih Bezgin’e bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazı isimler ise ‘Çok yakıştı Başkan!’ yorumunda bulundular.

“REİS’İN TEMSİL MAKAMINDASINIZ ÖYLE Mİ?”

Paylaşımdan dolayı Bezgin’e tepki gösteren vatandaşlardan Sinan Keskin, ülkenin zor dönemlerden geçtiği bir dönemde bir siyasetçiye yakışan bir paylaşım olmadığını belirterek, “Ülkenin 4 bir yanı yangın yeri, Afrin şehitlerimiz tazeyken masada Münbiç yatıyor. 95 yıl sonra ülkenin yönetimini bu toprakların çocukları geri almak için istiklal harbi veriyor. Koç, Doğan, Ülker ülkeden kaçmış, küresel güçler doları petrolü faizi fırlatmış, iç dış hainlere milli mücadele veriyoruz. Yerel ilçede laçka belediye bölgeyi konteyner kente çevirmiş, milli eğitime okul yeri gösterilememiş. Sizler hala hayatı ti ye almaktan bahsediyorsunuz ve reisin temsil makamındasınız öyle mi?’ diyerek tepki gösterdi.