Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Üyelerinden Muhammed Uygur ve Oğuz Kör, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

SİYASİ BİR OYUNA ALET EDİLDİK!

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Gençlik Kolları’nın yayınlamış olduğu bir video ile gündeme gelen Uygur ve Kör, Başkan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek, siyasi bir oyuna alet edildiklerini belirttiler. Ziyarette Başkan Mandalı’ya çiçek takdim eden ikili, bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise ziyaretleri için Uygur ve Kör’e teşekkür etti.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİ KULLANMASINLAR”

Yaşanan olayı üzücü bulduğunu belirten Başkan Mandalı, “Engelli kardeşlerimizi bu konularda kullanmaları hem insanları hem de engelli kardeşlerimizi üzüyor. Bunların bir daha tekrarlanmamasını diliyorum. Siyaset te ‘Ben de varım’ demeye çalışan arkadaşlarımız varsa bunlardan elini ayağını çeksinler. Kardeşlerimizi kullanmasınlar” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN KALPLERİN KIRILMAMASI”

‘Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bu Kapaklı bizim Kapaklımız’ diyerek sözlerine devam eden Başkan Mandalı, “Kapaklı’da tüm kardeşlerimizle birlikte güzel bir Kapaklı ortaya koymak istiyoruz. Kaldırımlarda hatamız, yollarda çukurlarımız yok mudur? Vardır. Önemli olan yolardaki çukurlar, kaldırımlardaki eksiklikler değil, kalplerin kırılmamasıdır. Yoldaki çukurlar, kaldırımdaki sorunlar düzeltilir fakat kalpler kırıldığı an bir daha tamir edilmesinin mümkünatı yoktur.“ diye konuştu.

“HER GÜN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Nazik ziyaretleri için Kör ve Uygur’a teşekkür eden Başkan Mandalı, “Kapaklı bizim Kapaklımız, Engelli kardeşlerimiz bizim kardeşlerimiz. Bir gün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.