Muş Valisi olarak görev yapmaktayken 26 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tekirdağ’a atanan Vali Aziz Yıldırım görevine başladı. Karşılama esnasında Vali Yıldırım’ın FETÖ Şüphelisi rektör Osman Şimşek ile samimi fotoğraflar vermesi kamuoyu tarafından tepki çekti.

Valilik önünde karşılanan Tekirdağ’ın yeni Valisi Aziz Yıldırım’ın karşılama esnasında FETÖ’den şüpheli olan ve hakkında iddianame hazırlanan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek ile fotoğraf vermesi kamuoyunda rahatsızlık yarattı. Hem karşılama esnasında hemde makamında fotoğraf veren Vali Yıldırım’ın bu hareketi Tekirdağlıları üzdü.

Yeni valinin rektörle aynı karede yer almasına sert tepki gösteren vatandaşlar, “15 Temmuz şehitlerinin kemikleri sızladı. FETÖ terör örgütüne bu zamana kadar kol kanat geren bir rektör ile vali nasıl aynı karede bulunur. Bunu anlayamadık. Kanatimizce yeni valimizin rektörün FETÖ’den şüpheli olduğundan haberi yok. Sayın valimizi bürokratları bilgilendirmemiş. Sayın valimizden emniyet müdürümüzün duruşu gibi bir duruş bekliyoruz” dediler.