Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Kapaklı Belediyesi eski Meclis Üyesi Akın Yılmaz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Kapaklı Gazetesi'ni ziyaret ederek gazete çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Yılmaz’ı, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. Ziyarette basının toplum için önemine değinen Akın Yılmaz, Kapaklı Gazetesi ekibinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

‘’GÖREVİNİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYORSUNUZ’’

Ziyarette konuşan Akın Yılmaz, ‘’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde, siz değerli basın mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyoruz. Yapmış olduğunuz görevlere saygı duyuyoruz. Şartlar ne olursa olsun özgürce, hür iradenizle görevinizi yerine getiriyorsunuz. Gazetecilik aslında çok zor bir görev ve bölgemizde bulunan siz değerli gazetecilerin bunu layıkıyla yerine getirdiğini düşünüyoruz. Umuyoruz ki bu özgürlüğünüz ilelebet devam eder. ‘’ dedi. 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise, Akın Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Günün hatırasına çektirilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret noktalandı.