Savessa Döner ve Ev yemekleri Salonu Saliha Aydın ile Emine Karagülle’nin işletmeciliğinde Cumhuriyet Mahallesi Vatan caddesi no:39’da hizmete açıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU
Savessa Döner Salonun geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen açılışına Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz, Uzunköprülüler Dernek Başkanı Harun Cihan, İş adamları; Hasan Acar, Erol Buz, İlyas Yahşi ve çok sayıda davetli katıldı.

MANDALI, “GÜZEL BİR MEKAN OLMUŞ”
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçemizin Tekirdağ'ın en çok göç alan İlçesi durumunda olduğunu söylerken, “ Bu durum ilçemizdeki işletmelerin sayısını arttırıyor. Savessa Döner güzel bir mekan olmuş. İş yeri işletmecisi iki bayan kardeşimize de hayırlı olsun diyor, teşekkür ediyoruz. İnşallah işlerinde başarılı olurlar " dedi.

KAPAKLI HALKI İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Açılış sonrası açıklamada bulunan mekan işletmecileri Saliha Aydın ve Emine Karagülle, yeni açılan mekanın Kapaklı Halkı ve kendileri için hayırlı olmasını dileyerek acılaşa katılanlara teşekkür ettiler.

Savessa Döner olarak ev yemekleri ve Döner ağırlıklı bir menüye sahip olduklarını söyleyen Aydın ve Karagülle “Döner, Ev Yemekleri ve Kahvaltı menülerinin yanı sıra menüye ek olarak Pazartesi Çiğbörek, Çarşamba Dolma, Sarma ve Cumartesi günleri ise mantı günü olarak hizmet vereceğiz” dediler.

DSCF0955