İlçemizin ilk bayan Mali müşaviri olan Nurten Pandir, Cumhuriyet mahallesi Vatan caddesi’ndeki ofisinin açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Açılışa Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı belediye başkanı İrfan Mandalı, Saray belediye başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti belediye başkan aday adayları, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Nurten Pandir birlikte kestiler.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Pandir, “İlçe kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya bana verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kaymakamımız söylediği sözlerle beni cesaretlendirdi. Bende bu cesaret ile bu işe giriştim” dedi.

HEDEFİMİZ KURUMSAL BİR FİRMA OLMAK
Açılış sonrası kendisini tanıdan Pandir, “ 1976 Tekirdağ doğumluyum.11 yıllık Mali Müşavirim. Daha önce Çerkezköy’de Rüstem Tuna Mali Müşavirlik bürosunun ortaklarını ve Şirket müdürlüğü görevinde bulundum. 1 Kasım 2013 tarihinde Pandir Mali Müşavirlik Ltd. Şti’ni açtım. Şu anda iki çalışanımız ile hizmet etmekteyiz. Hedefimiz şirketimizi büyüterek Kapaklı için kurumsal bir haline getirmektir”dedi.

Sosyal Ve Kültürel Faaliyetlerde Kapaklı ile El Ele olacağım
Yeni ilçe olan Kapaklı’da Kapaklı Halkı ve Ticaret Erbabı ile faydalı işler yapmak istediğini belirten Pandir, “Sosyal ve Kültürel faaliyetlerde her zaman Kapaklı ile ele olacağım. Kapaklı’nın gelişmesi için elimden geldiğince çalışmaya devam edeceğim” dedi