Kapaklı Et Mangal Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi No : 30 Adresinde Hizmete Açıldı.

Ahmet Palabıyıkoğlu ve Murat Coşkun'un işletmeciliğini yapacağı Kapaklı Et Mangal Kapaklı'da lezzetin yeni adresi olmaya aday.

Açılış törenine belediye başkan vekili Turan Çakan, belediye başkan yardımcısı Adem Sekmen, CHP meclis üyeleri Nalan Çolak, Yılmaz Saç, CHP ilçe başkanı Kenan Seçkin, AK Parti meclis üyesi Fatih Önkol ve çok sayıda davetli katıldı.

Atatürk Aile Sağlık Merkezi ve Atatürk Mahallesi Muhtarlığı karşısında hizmete açılan Kapaklı Et Mangal’ın açılışı belediye başkan vekili Turan Çakan’ın kurdeleyi kesmesiyle yapıldı.

“EŞSİZ LEZZETİMİZİ HERKESE TATTIRMAK İSTİYORUZ”
Açılış sonrası açıklama yapan işletme ortaklarından Ahmet Palabıyıkoğlu işletmenin Kapaklı halkı ve kendileri için hayırlı olmasını dilerken, “Geniş ve ferah aile salonumuz ile mekanımız içkisiz olarak Kapaklı halkına hizmet verecek. Uygun fiyat ve kaliteyi ön planda tutarak eşsiz lezzetimizi herkese tattırmak istiyoruz. Artık Kapaklı halkımızın bu tür ihtiyaçlar için uzaklara gitmesine gerek kalmayacak. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor, tüm Kapaklılı hemşerilerimizi Kapaklı Et Mangal’a davet ediyorum” dedi.

kapakli-et-mangal-tekirdag