Trakya Bölgesi’nin ve Yeni İlçe Olan Kapaklı’nın En Prestijli Projeleri Arasında Yer Alan Corner Park AVM Şubat Ayında Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor.

Corner Park AVM şimdiden yapmış olduğu anlaşmalarla bölgemizde iş dünyasının kalbinin attığı bir merkez olmaya aday gibi görülüyor.

soysever-bilgic-ferda-yamanPROJE İÇİNDE YOK YOK!
Bölgemizin tanınmış iş adamı ve sanayicilerinden Soysever Bilgiç’in sahibi olduğu Teknik Turizm İnşaat San. Tic. Ltd. Şti tarafından yapılan Corner Park AVM içerisinde 100’er kişilik 5 adet sinema salonu, Düğün Salonu, Apart Otel, 3 Adet 700 kişilik Toplantı Salonu, Spa, Yüzme Havuzu, Kapalı Otopark, Ofisler ve 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 rezidans konutlar yer alıyor.

BİG M’İN YERİNE UYUM MARKET
Corner Park AVM Genel Koordinatörü Ferda Yaman yaptığı açıklamada yurt genelinde tanınmış bir firma ile kiralamalar konusunda anlaşma yaptıklarını bu kapsamda Burger King, Play Land, Golden Rose, Euro Moda, Tatlıses Çiğköfte gibi markaların proje içerisinde yer alacağını söyledi.

Yaman, ayrıca bugüne kadar süper market olarak proje içerisinde hizmet veren BİGM’in sektörden çekildiğini söylerken, yerine 1300 m² alanda bundan sonra Uyum Market’in daha geniş konsept, zengin ürün çeşitleri ile toptan ve perakende olarak hizmete devam edeceğini söyledi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK AVM’Sİ OLACAK
Teknik Turizm İnşaat San. Tic. Ltd. Şti yönetim kurulu başkanı Soysever Bilgiç ise proje ile ilgili açıklamalarda bulunurken Kapaklı’nın hızla geliştiğini ve Trakya bölgesinin parlayan bir yıldızı olduğunu söyledi. Bilgiç, Kapaklı ve Trakya’da bu proje ile bir ilke imza attıklarını söylerken Corner Park AVM’nin bölgenin en büyük AVM’si olduğunu söyledi.

GENÇLER ARTIK ŞEHİR DIŞINA GİTME GEREĞİ DUYMAYACAK
Proje tamamlandığında Kapaklı’da yaşayanlar eğlenmek, güzel vakit geçirmek ve alışveriş yapmak için şehir dışına çıkma gereği duymayacaklarını söyleyen Bilgiç, “Projemiz içerisinde yer alacak sosyal alanlarla insanlarımız burada güzel bir vakit geçirebilecek. Birbirinden ünlü alışveriş mağazalarımızda aradıkları her şeyi rahatlıkla bulabilecekler. İnsanlarımız artık bu tür ihtiyaçları için Çorlu, Tekirdağ veya İstanbul’a gitme gereği duymayacaklar. Çünkü aradıkları her şey Corner Park AVM içerisinde mevcut olacak. Hatta Saray ve Vize ilçelerimizden de Corner Park AVM’ye büyük bir talep olacağını düşünüyoruz” dedi.

Bölgenin en büyük yatırımlarında bir tanesinin Corner Park AVM olduğunu belirten Bilgiç, Şubat ayında %70 doluluk oranıyla açılış yapmayı hedeflediklerini söyledi.