Karaağaç’da hizmete giren Arena Spor Kompleksi’nin açılışı mevlid-i şerif okutularak dualar eşliğinde yapıldı.

Açılış programına, Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Buz, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Ak Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürses, Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri, Veliköy Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

SEÇİM ÖNCESİ VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜ TUTTUK
Açılış programında konuşan Karaağaç Belediye başkanı ve MHP Kapaklı belediye başkan adayı Dr. Özkan Yücel, “Bugün açılışını yapmış olduğumuz bu spor kompleksi 2009 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiğimiz bir proje idi. Bizlerde sözümüzü tutarak Karaağaç halkımızı bu güzel tesise kavuşturduk. Spor tesisimiz belediyemiz tarafından yapılmış olup 10 yıllığına işletmecilere kiralanmıştır. Bu işletmenin öncelikle Karaağaç halkına ve işletmecilerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Başkan Yücel’in konuşmasının ardından Veysel Karani Camii İmam Hatibi Mustafa Güler tarafından okunan dualar eşliğinde spor kompleksinin açılışı yapıldı.
Açılışın gerçekleşmesinden sonra işletme sahipleri Yılmaz Demirkan, Abdülkerim Kıran ve İrfan Demir tarafından katılımcılara yemek ikram edilirken, mevlid-i şerif okunmasıyla açılış devam etti