Türk Eğitim-Sen Kapaklı Şubesi, üyelerine ve ailelerine iftar yemeği verdi. Sanayiciler ilkokulu bahçesinde düzenlenen iftar programına yaklaşık üç yüz elli kişi katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını Türk Eğitim-Sen Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Çakmak yaptı. Çakmak, tüm üyelerle birlikte iftar sofrasında olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek geniş katılım için üyelerine teşekkür etti. Çakmak’ın ardından Kamusen Tekirdağ eski Başkanı Muzaffer Doğan üyelere hitap etti. Doğan, “Sendika başkanlığım süresince Kapaklı’nın bütün okullarını defalarca gördüm. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

"ÜYELERİMİZİN HAKLARINI KORUYORUZ"

Programın son konuşmacısı ise Türk Eğitim-Sen Tekirdağ İl Başkanı Kamuran Varma oldu. Programı düzenleyen Türk Eğitim sen yönetimine teşekkür eden Varma, “Yönetime geldiğimiz günden itibaren üyelerimizin hakları için gerekli bütün çabaları gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türk Eğitim-Sen Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Çakmak eşliğinde dualar edildi. Ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

Programın ilerleyen dakikalarında Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ta programa katılarak bir süre il ve ilçe yönetimiyle sohbet ettiler.