Liderliğini Kapaklı Halk Eğitim Merkezi’nin yaptığı 4 ortaklı e-öğrenme materyali geliştirme projesinin 3. Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı Salı günü saat 11:00’da Suites By Hawthorn Otel’de gerçekleştirildi. Kapaklı Halk Eğitim Merkezi, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi, Romanya’dan ve İtalya’dan gelen katılımcılarla gerçekleştirilen toplantıda Solidworks isimli bilgisayar destekli tasarım programına yönelik e-öğrenme materyalleri geliştirildi.

SOLIDWORKS’UN KULLANIM ALANLARI ANLATILDI

Gerçekleştirilen toplantıda Proje ortakları ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi, Solidworks’e dair sunum gerçekleştirdi. Ayrıca programın kullanım alanlarının da anlatıldığı toplantıda, e öğrenme materyallerinin nasıl geliştirilebileceğini ve sıradan bir vatandaşa programın ne şekilde öğretilebileceği de anlatıldı. ekapakli.com internet sitesine tanım videoları ve materyallerin yüklenmesi kararı alınan toplantıda, bu sayede kuruma gelemeyen vatandaşların da el sanatları, çocuk gelişimi ve solidworks alanlarında bu siteden kendi kendine öğrenim görebilmelerinin yolu açıldı.  

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Gerçekleştirilen toplantının ardından Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Çoğu ve Proje Koordinatörü Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Elif Dilek Dinçer, katılımcılara teşekkür etti. Kapaklı’da ağırlanmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren İtalyan ve Romanyalı proje ortakları ise, Kapaklı Halk Eğitim Merkezi’ne yörelerine özgü hediyeler sundu.