Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Avrupa Birliği ve kardeş okul projeleri kapsamında Romanya’nın Köstence şehrinde eğitim veren Mircea cel Bătrân National College yetkilileri ziyaret gerçekleştirdi.

Mircea cel Bătrân National College yetkilileri önce Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçen heyet okulu gezerek, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal’dan okul hakkında bilgi aldı.

ÖVGÜYLE SÖZ ETTİLER

Ziyarette bulunan, Mircea cel Bătrân National College Müdürü Vasile Nicoara, Okul Proje Koordinatörü Steluta Andrei ve Nicolae Damu, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden övgüyle söz ettiler. Mircea cel Bătrân National College hakkında bilgi veren Okul Müdürü Vasile Nicoara, okullarının kendi ülkelerinde yılın okulu seçildiğini ayrıca NASA ile ortak projeler yürüttüklerini belirtti. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de gerek kampüs alanı, gerekse modern sınıf ve laboratuvarlarıyla göz doldurduğunu kaydeden Vasile Nicoara, ortak proje yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.