Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan İrfan Danışmaz, 12 Kasım Pazartesi günü görevine başladı.

KONVOY EŞLİĞİNDE GELDİ

Çerkezköy’de oluşturulan konvoy ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelen İrfan Danışmaz için müdürlük önünde karşılama töreni düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve okul müdürlerinden oluşan heyet kapıda Danışmaz’ı karşılayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

“GÜZEL İŞLER YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Danışmaz’ı Kapaklı’daki ilk mesai gününde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Çerkezköy’deki mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Makamında tebrikleri kabul eden yeni ilçe milli eğitim müdürü İrfan Danışmaz, “İlk mesai günümde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak herkesi kucaklayan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen birlik ve beraberlik içerisinde görev yapacağız. Biz bunu daha önce Çerkezköy’de başardık. Aynı şekilde hep birlikte Kapaklı’da da başaracağımıza inanıyorum. Birlikte Kapaklı’da güzel işler yapmak için çalışacağız. Bu kapsamda herkesin desteğini bekliyorum. Kapaklı için hayırlı uğurlu olur inşallah” diye konuştu.

“KAYBEDECEK HİÇBİR ÖĞRENCİMİZ YOK”

Danışmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ise en yakın mesai arkadaşının Kapaklı’ya atanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gümüş, “Mahkeme kadıya mülk değil, Bu koltuklar gelip geçicidir. Baki kalan kubbede hoş bir seda bırakıp dua almak için bu işleri yapıyoruz. Bu işin hamallığına talibiz, hiçbir zaman bürokratik bölümüne talip olmadık. Arkadaşımın da bu anlayış da olduğunu bildiğim için imece usulü ve iletişim kelimesini temel alarak başarılı olacağına inancım tamdır. Sorunlarımız büyük. Kaybedecek hiçbir öğrencimiz yok. Öğrencilerimizin tamamı bizden hizmet bekliyor. İletişimle çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok. Göreve yeni başlayan arkadaşımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

Gümüş’ün konuşmasının ardından Danışmaz’ın Çerkezköy’deki ve yeni mesai arkadaşları söz alarak Danışmaz’a yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.