Kapaklı Belediyesi Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir video yayınladı.

Yurdun dört bir yanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklar sürüyor. İlçemizde de yapılacak olan kutlama törenlerinden önce, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yılına özel anlamlı bir video yayınladı.

MÜKEMMEL KOREOGRAFİ

Videoda Ayketin Ataş ve Soner Akalın tarafından bestelenen ‘Savaş’ adlı şarkı eşliğinde okuldan çıkan öğrenciler, okul avlusunda birleşerek Türkiye Cumhuriyeti haritası koreografisini yaptı. İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan videonun finalinde ise öğrencilerin elinde tutmuş olduğu pankartlardan Türk Bayrağı ve Atatürk portresi ortaya çıkardı. Kareografide "1915 geçilmedi", "2016 geçilmedi", "2018 geçilmeyecek" yazılarıyla Çanakkale Zaferi, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Zeytin Dalı Operasyonu hatırlatıldı.

‘’ŞANLI MEHMETÇİĞİMİZE SELAM OLSUN’’

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun sosyal medya hesabında yayınlanan videoda, ‘’ Egemenliğin 98. Yılında; Selam Olsun, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'ndan Şehitlerimize ve Şanlı Mehmetçiğimize!’’ notu yer aldı.

ÇOK BEĞENİLDİ

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun sosyal medya hesabında yayınlamış olduğu video, vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi. Kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme sayısına erişen video, aynı miktarda da paylaşım aldı.