Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen ve ‘’Atölyeni Donat, Adını Yaşat’’ sloganı ile yola çıkılan projede, Kapaklı’daki iş adamlarının ve sivil toplum kuruluşlarının eğitime destek vermesi amaçlanıyor.

Kapaklı Halk Eğitim Merkezi (HEM), yeni eğitim – öğretim sezonuna anlamlı bir proje ile başlangıç yaptı. ‘’Atölyeni donat, adını yaşat’’ sloganı ile gerçekleştirilen projede, eğitim kursları için gerekli malzemelerin Kapaklı’da faaliyet gösteren iş adamları veya sivil toplum kuruluşlarınca karşılanması bekleniyor. Proje kapsamında atölyelerin donanım malzemelerini tamamen temin eden iş adamı, yatırımcı veya sivil toplum kuruluşlarının isimleri atölyeye verilecek. 

‘’TÜM HAYIRSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ’’

Gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, ‘’Yakında kursiyerlerimize daha iyi ders verebilmek için yeni yerimizde olacağız. Bununla birlikte yeni atölyeler ve araç gereçlere de ihtiyacımız olacağı için Kapaklı Kaymakamlığı’nın izni ile böyle bir proje başlatma imkanı bulduk. Talep ettiğimiz tutar yardımcı olmak isteyenler için küçük fakat eğitim için önemli. Bu yüzden projemize tüm yatırımcılar, iş adamları, hayırseverler ve ya sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz.’’ dedi.