Kapaklı Sanayiciler İlkokulu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir video yayınladı. Okul yönetimi, öğretmen, okul personeli, kantin işletmecisi ve yüzlerce öğrencinin yer aldığı videoda, Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği türkülerden olan ‘’Bülbülüm Altın Kafeste’’ eseri seslendirildi.

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu,  Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 10 Kasım 1938’de hayata gözlerini yumarak Türk Milleti’ni derin bir yasa boğmasının 80. sene-i devriyesi münasebetiyle anlamlı bir çalışmaya imza attı. Atatürk’ün en sevdiği bestelerden biri olan ‘’Bülbülüm Altın Kafeste’’ türküsünü seslendirerek Atasını anan öğretmenler ve öğrenciler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

TEK DUYGU, 453 FARKLI SES

Gerçekleştirilen video çalışması mesai sonraları 1 ay sürdü. Provolar, ses kayıtları, görüntü çekimleri, montaj işlemlerinin de 20 gün sürdüğü video çalışmasının tamamı Sanayiciler İlkokulu bölümlerinde çekildi. Atatürk’ün en sevdiği bestelerden biri olan “ Bülbülüm Altın Kafeste” türküsü; Okul müdürü, 2 Müdür Yardımcısı, 45 öğretmen, 4 yardımcı personel, Kantin işletmecisi ve 400 öğrenci tarafından seslendirildi.

BEĞENİ REKORU KIRDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle okulun sosyal medya hesabında paylaşılan video paylaşım rekorları aldı. Büyük takdir gören proje izleyenlere duygu yüklü dakikalar yaşatırken aynı zamanda beğeni yağmuruna tutuldu