Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından oluşturulan ‘Atölyeni Donat, Adını Yaşat’ projesine, bir destek de Has Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar’dan geldi. Proje kapsamında bir atölyenin araç gereçlerini karşılayan iş adamı Hasan Acar, ''Eğitime destekçi olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Yeni hizmet binasında daha fazla kursiyere eğitim imkanı sağlayan Kapaklı Halk Eğitim Merkezi yönetimi, kısa süre önce ‘Atölyeni Donat, Adını Yaşat’ adında bir eğitime destek kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında atölyelerin araç ve gereçlerini karşılayan hayırseverlerin isimleri, atölyelere verilerek ölümsüzleştirdi. Birçok hayırseverin rağbetini gören kampanyaya, bir destek de Has Acarlar Anonim Şirketi’nden geldi. 

‘’EĞİTİM OLMAZSA OLMAZ BİR FAKTÖRDÜR’’

Yapılan yardım dolayısıyla açıklamalarda bulunan Has Acarlar Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar, ‘’Böyle bir proje olduğunu duyduğumuzda, yetkililerle iletişime geçerek yardım için elimizden geleni ardımıza koymayacağımızı dile getirdik. İçinde bulunduğumuz çağda, eğitim olmazsa olmaz bir faktördür. Şahsım ve firmam adına konuşacak olursam eğitime destekçi olmaya devam edeceğiz. Proje kapsamında yaptığımız yardımlarla eğitilecek her bireyin ülkemiz ve devletimiz için faydalı işler yapacağına eminim. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı