Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, sarı listeden yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat 11:30’da Bross Çorap'ta basın açıklaması düzenledi. 1 Nisan’da yapılacak olan oda seçimlerinde sarı listeden yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan Kozuva, ekibini basın mensuplarına tanıttı.

‘’ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ’’

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ‘’Bugün huzurlarınızda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamızın 1 Nisan tarihinde yapılacak olan seçimlerinde Süleyman Kozuva olarak ekibimle birlikte sarı listeden yönetim kurulu başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Elbette ki seçim faaliyetlerimizi sürdürürken bir taraftan yine değerli üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla ve siz değerli basınımızla el ele, gönül gönüle olacağız. Çalışmalarımızı aynı heyecan ve sorumluluk içerisinde sürdüreceğiz. Biz buradayız, sizlerle beraberiz.’’ Dedi.

‘’BU BAŞARILAR BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK’’

Geçtiğimiz dönem verdiği vaatlerin tamamını yerine getirdiğini ve üyelerinden bunu göz önünde bulundurarak destek beklediğini kaydeden Kozuva, ‘’Adaylığım vesilesiyle değerli üyelerimize ve kamuoyuna ifade etmek isterim ki Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir önceki seçim döneminde üyelerimize söz vermiştik. ‘Şeffaf oda olacağız, kaliteli hizmet sunacağız’ demiştik. ‘Açık ofis uygulaması ve tek hizmet kapısı sağlayacağız’ demiştik. ‘Hizmette kurumsallık oluşturacağız’’ demiştik. Üyelerimiz bize inandı; bizi bir evlat olarak, kardeş olarak bağrına bastı. Gerçekten yüreğini ortaya koydu ve sarı listeyi seçti, göreve getirdi. Çok şükür biz de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren odamızı kurumsal sorumluluk çerçevesinde yurt içinde ve yurt dışında gerçekten tanınan, bilinen ve itibar gören bir seviyeye çıkardık. Dün yaptıklarımız bugünün şahididir. Bu başarılar inşallah bundan sonra da devam edecek. Sanayinin göbeği Çerkezköyümden, Trakya’nın yükselen değeri Kapaklımdan, Trakya’nın yeşili Sarayımdan destek bekliyorum. Sizi seven Süleyman kardeşinizi kendini sevenlere değişmeyin diyorum. Gelin yeniden, yeni başarılara imza atalım.’’ diyerek konuşmasını noktaladı.