Kızılpınar Mahallesi’nde 45. Sokak ile 49. Sokak arasında kalan 1200 metrekarelik alanda park yapım ve yeşil alan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi, ilçede yeşil alanların artmasına yönelik yürttüğü çalışmalarda hız kesmiyor. Kızılpınar Mahallesi’nde 45. Sokak ile 49. Sokak arasında kalan alanda yürütülen çalışmalar neticesinde, bölgenin altyapı çalışmaları tamamlanarak 1200 metrekarelik alana park yapım ve yeşil alan düzenleme çalışmalarına başlandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmalarının akabinde Çerkezköy Belediyesi olarak burayı istinat duvarları ile çevreledik. Vatandaşlarımızın yağışlı havalarda yaşadıkları sıkıntılı günler geride kaldı. Şimdi de bu bölgede bulunan 1200 metrekarelik alanda park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

‘’ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR’’

Park ve yeşil alan düzenleme çalışmaları kapsamında 1200 metrekarelik alan içinde yürüyüş yollarının yapıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz yol ve beton işlerini tamamladı. Şu anda Mavi Selvi, Altın Çanak, Ladin, Lavanta, Berberis, Taflan, Sarmaşık ve Alev Çalısı gibi bitkilerle alanımızı süslüyor, bir yandan da çim ekimi yapıyoruz. Aydınlatma çalışmalarının da yapılacağı alanımıza oturma grupları, kamelya ve oyun grupları monte edilecek. Bu 1200 metrekarelik yeşil alanda vatandaşlarımız ailece güzel vakit geçirebilecekler” ifadelerini kullandı.