Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kavşak ve park düzenleme çalışmaları devam ediyor. 

Çalışmalar kapsamında Köşem Kavşağı, Emniyet Kavşağı, KİPA Kavşağı’nda yeşil alan düzenleme çalışmaları yapılırken, Fevzipaşa Mahallesi Çetinkaya Sokak’ta bulunan parkda revize çalışmaları gerçekleştirildi.

‘’ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK’’

Yeşil alan çalışmaları kapsamında Köşem Kavşağı, Emniyet Kavşağı, KİPA Kavşağı’na taflan, berberis, şimşir, leylandi bitkileri kullanılarak yeşil alan düzenleme çalışması yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ayrıca söz konusu kavşaklarda rulo çim serimine de başladıklarını belirterek, kavşak düzenleme çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını belirtti.

‘’ÇETİNKAYA SOKAK PARKI REVİZE EDİLDİ’’

Fevzipaşa Mahallesi Çetinkaya Sokak’ta bulunan parkta da revize çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Başkan Akay, ‘’Kum olan çocuk oyun alanının zeminin beton atılarak kauçuk zemin kaplaması yapılıyor. Ayrıca alana çim serilerek parkımızın sert zeminlerine beton atılıp, üzeri beton plak taş ile kaplandı. İçerisine kent mobilyaları konuldu. Çocuk oyun grubu ile dış ihatasının bakım ve tamiri yapıldıktan sonra Çetinkaya Sokak sakinlerinin hizmetine sunulacak” dedi.