Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahalle Evi’nin kursiyerleri ve Veliköylü kadınlar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenen sabah kahvaltısına Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ile birlikte katılan Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahalle Evi’nin kursiyerleri ve Veliköylü kadınlar ile aynı sofrada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyüyen, gelişen mahallelerimizin kadınlarını aynı sofrada, aynı Mahalle Evinde buluşturmak, komşuluk ilişkilerini, kardeşlik ilişkilerini arttırmak ve güçlendirmek açısından son derece olumlu ve mutluluk verici” dedi.

‘’TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

 Mahalle Evleri Projesi’nin Veliköy’de başladığını, ardından Kızılpınar ve Bağlık Mahalleleri ile Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile devam ettiğini belirten Başkan Akay, “Başlattığımız Mahalle Evi Projemizin bu noktaya gelmesinden, bu güzel sofrada buluşuyor olmadan büyük mutluluk duyuyorum. Katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İLK PİKNİK SÖZÜNÜ VERDİ

Çerkezköy’ün diğer mahallelerinde de bu birlikteliklerin oluştuğunu kaydeden Akay, “Bizler 4.5 yıldır görev yapıyoruz. Bu süre içerisinde üzerimize düşen sorumlulukları, hizmetleri yaptık, yapmaya çabaladık. İnşallah bundan sonra da hep birlikte Çerkezköy’ümüzün, Tekirdağ’ımızın, ülkemizin güzel geleceğine, birlik ve beraberliğine katkı koyacağız. Ben bir kere daha bu güzel sofrada buluşan Veliköylü kadınlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Sevgi ve saygı ile hepinizi selamlıyorum” dedi. Ardından Veliköy’de bulunan Çamlık Mevkii’nde yapımına başlanan Yeşil Alan, Spor Alanı ve Mesire Alan düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılacağını ve ilk piknikte yine Veliköylü kadınlarla bir araya geleceğini sözlerine ekledi.

TÜM KADINLARI KURSLARA ÇAĞIRDI

Kahvaltıda konuşan Veliköy Mahalle Evi sorumlusu Gülten Atay da düzenledikleri kahvaltıya katılım gösteren herkese teşekkür ettikten sonra 2018-2019 Dönemi kayıtlarının Veliköy Mahalle Evi’nde devam ettiğini belirterek, Veliköylü tüm kadınları kurslara katılmaya çağırdı.