Kapaklı Gazetesi olarak 15 Temmuz Hain Darbe girişimini gerçekleştiren Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik Tekirdağ’da vermiş olduğumuz onurlu mücadelemiz tüm baskılara, tehditlere ve engellemelere rağmen devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Av. Sevilay Bozdoğan’ın FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında tutuklanan bir kişinin avukatlığını yaptığı ortaya çıktı. Bizlerde Kapaklı Gazetesi olarak ‘Bunlarda utanma arlanma da yok!’ başlığıyla bu durumu tüm okurlarımıza aktardık.

Haberimiz Tekirdağ ve ülke genelinde oldukça ses getirdi. Bu haberimizden rahatsızlık duyan ve paniğe kapılan haberin muhataplarından Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Av. Sevilay Bozdoğan, soluğu Tekirdağ’da yayın yapan yandaş bir internet sitesinde alarak bilgi ve belgeye dayalı yapmış olduğumuz haberin asılsız olduğunu iddia etti.

Tıpkı FETÖ’cülerin yaptığı gibi yapılan haberin Ak Parti’ye yönelik yapıldığı algısını oluşturmak isteyen Av. Sevilay Bozdoğan, internet sitesinde yayınlattığı talihsiz açıklama ile bu yapmış olduğu ayıbı örtme çabasına girmiştir. Siyasi kimliğini kendine bir zırh olarak kullanmak suretiyle eleştirilerden kurtulacağını zanneden ve bu yapmış olduğu rezaleti kapatacağını düşünen Bozdoğan, bilmelidir ki iddia ettiği gibi bizim Ak Parti’ye zarar vermek gibi bir derdimiz yok. Bizim derdimiz millet, Bizim derdimiz vatan, Bizim derdimiz devlet, Bizim derdimiz bayrak.

Bizim derdimiz; 15 Temmuz hain darbe girişimini bizlere yaşatan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik mücadelede devletimizin, milletimizin yanında yer almak.

Sizlerin derdinin ise neler olduğunu bizler ve bizim gibi bu onurlu mücadeleyi sürdürenler çok iyi biliyor. Sizin mücadeleniz ve davanız Tekirdağ Ergene Derin Deniz Deşarj A.Ş’den siyasi kimliğiniz sayesinde almış olduğunuz ballı maaş kadardır… SİZLERİN AK PARTİ’NİN BAŞARILI OLMASINI SAĞLAMAK GİBİ BİR DERDİ YOK!

Tıpkı daha önce sizin de üyesi olduğunuz gibi FETÖ/PDY’den kapatılan TASİAD üyesi olan haberimizde adı geçen FETÖ zanlısı Fatih Yılmaz’ı CMK’na göre nöbetçi avukat sıfatıyla baro tarafından görevlendirilerek savunduğunuzu belirtmişsiniz…

Günümüzde birçok örneği olan vatanını, milletini seven meslektaşlarınız gibi eğer sizde isteseydiniz bu görevi kabul etmeyebilirdiniz. Ama siz ne yaptınız? Bu hain örgütle amansız bir mücadele veren Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatında İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, FETÖ’cü bir haini savunmaktan geri kalmadınız. 15 Temmuz’da kahramanca şehit olan 250 demokrasi şehidimizin kemiklerini sızlattınız.

Utanmadan, sıkılmadan yapmış olduğunuz açıklamada böyle birden fazla FETÖ’cü ismi aynı şekilde savunduğunuzu beyan etmişsiniz. Ama atladığınız bazı noktalar var. Tüm kamuoyu önünde size soruyorum. Eğer yüreğiniz varsa bu sorularımızın cevabını yandaş basına demeç vererek değil de bizim de katıldığımız Tekirdağ’daki tüm basın mensuplarının olduğu bir toplantıda verirsiniz.

Tıpkı sizin gibi FETÖ/PDY’den kapatılan TASİAD üyesi olan Kuruyemişçi A.F.’nin avukatlığını CMK’na göre değil bilerek isteyerek aldınız mı? Bu FETÖ’cü ismi savundunuz mu?

Yine daha önce sizinle birlikte FETÖ/PDY’den kapatılan TASİAD Kadın Girişimciler Komisyonu üyesi bir ismi bilerek ve isteyerek savundunuz mu?

KAPAKLI GAZETESİ BELGELERLE KONUŞUR.. BAKIN O İSİM KİM?