Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul ve Tekirdağ'da  operasyon gerçekleştirildi. KOM ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda iki şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz günlerde geçmişe dönük FETÖ/PDY soruşturmaları olan 2 kişi hakkında yakalama kararı çıkardı. Savcılığın emri üzerine Ö.S. ve ve M.Y.’nin peşine düşen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, iki zanlıyı kıskıvrak yakalamayı başardı.

BİRİ İSTANBUL’DA YAKALANDI

Edinilen bilgilere göre KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı operasyonda Ö.S. isimli şahıs İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde yakalanarak Tekirdağ’a getirildi. KOM ekiplerince yakalanan bir diğer isim ise M.Y. oldu.

 Ö.S. ve M.Y., emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. 19 Ekim Cuma günü çıkarıldığı mahkemece suçlu bulunan iki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.