Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanı’nda göle giren genç hayatını kaybetti.

Arkadaşları ile girdiği iddia sonucu Kazak Gölü’nü yüzerek geçmeye çalışan Murat Koca, (29) bir daha çıkamadı.
Edinilen bilgilere göre 13 Temmuz Cuma günü 3 arkadaşı ile birlikte vakit geçirmek için Kazak Gölü Mesire Alanı’na gelen Murat Koca isimli genç, arkadaşları ile girdiği iddia sonucu Kazak Gölü’nü yüzerek geçmeye çalıştı.  Göle girdikten bir süre sonra Murat Koca’nın gözden kaybolduğunu gören arkadaşları durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İhbar üzerine ekipler olay yerine gelirken, Saat 05:00 sularında kaybolan genç için arama çalışmaları sabahın ilk ışıklarından beri sürüyor. Tekirdağ Afet ve Acil Durum ekipleri, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Denizaltı Su Polisi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen arama çalışmaları, henüz herhangi bir sonuç vermedi. Ayrıca Murat Koca’nın bulunması halinde müdahale etmek için 112 Acil sağlık ekipleri de alanda hazır bulunuyor.

ACILI ANNENİN FERYADI YÜREK YAKTI

Arama çalışmaları sürerken Murat Hoca’nın ailesi çalışmaları an be an takip etti. Arama çalışmaları sırasında oğlundan haber alınamaması sonucu sinir krizi geçiren acılı anne Gülizar Koca’nın feryatları ise yürek dağladı.

BİR ÇOCUĞU OLACAKTI

Gölde kaybolan Murat Koca’nın evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenilirken, eşinin de 6 aylık hamile olduğu ve 3 ay sonra bir çocuğu daha olacağı da öğrenildi. Edirne Doğumlu olan 29 yaşındaki Murat Koca, Saray Yenimahalle'de ikamet ediyordu.