Bir süredir kayıp olarak aranan Timur Tezeker isimli şahsın cansız bedeni bulundu.

Yakınları tarafından kendisinden uzun süredir haber alınamayan Timur Tezeker, ormanlık alanda ölü olarak bulundu. ‘Tutuklu ve Hükümlünün Kaçması’ ve ‘Silahlı Yağma’ suçlarından dolayı aranıyor kaydı bulunan Tezeker’in, öldüğü mü yoksa öldürüldüğü mü henüz bilinmiyor.

ÜZERİNDEN SAHTE KİMLİK ÇIKTI

Esrarengiz olay, Çerkezköy Tepe Emlak Konutları tarafında bulunan ormanlık alanda meydana geldi. 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 14:00 sularında ormanda hareketsiz yatan birini gören vatandaşlar, Emniyet ekiplerine durumu haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, yerde yatan kişinin ölü olduğunu belirledi. Tezeker'in üzerinde yapılan aramada E.C. adına ait bir kimlik bulundu. Emniyet ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucu kimliğin sahte olduğu anlaşıldı.

ÖLDÜ MÜ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Üzerinden sahte kimlik çıkan Tezeker'in cansız bedeni, ailesi ve sevenleri teşhis etti. Teşhisin ardından cesedin ‘Tutuklu ve Hükümlünün Kaçması’ ve ‘Silahlı Yağma’ suçlarından dolayı aranıyor kaydı bulunan Timur Tezeker’e ait olduğu anlaşıldı. Sabıkası olduğu öğrenilen Tezeker’in ölümü, akıllara ‘Öldü mü? Öldürüldü mü?’ sorusunu getirdi. Tam ölüm sebebinin anlaşılması için Tezeker’in cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.